Kategorier
Okategoriserade

Fotografering

Andreas Olsson, AOFoto, har varit på besök och fotat oss och studion. Det känns väldigt roligt att ha fått proffsiga bilder, alla foton som är på hemsidan är tagna av honom.

Han är en superkompetent fotograf som rekommenderas varmt 🤍

Kategorier
Okategoriserade

Vegansk eftervård

Nu kan vi erbjuda en superbra eftervårdssalva på studion ✌🏽  Hustle Butter Deluxe® är lyxig eftervårdsprodukt som är helt vegansk! 🌱 Den snabbar på läkningen och luktar dessutom sjukt gott! Priset ligger på 150 kr. 

………………………………………………

Kom ihåg att studion bara är öppen för bokade kunder så vill man köpa den för en tatuering som inte är gjord hos oss så hör av er innan.

Kategorier
Okategoriserade

Viktig info

Vi fortsätter med vårat hygientänk i den rådande pandemin och följer utvecklingen och såklart råden från FHM.

Vi har turen att fortsätta kunna ha öppet och vi har gjort så att det ska vara en så säker miljö som möjligt. Studion är fortsatt bara öppen för bokade kunder och vi vill även precis som tidigare att man kommer ensam till sin tatueringstid. Då är vi så få som möjligt i studion samtidigt och som mest 4 personer samtidigt.

Vi fortsätter även med lika goda hygienrutiner på studion som vi alltid har haft.

Var frisk och symtomfri när ni kommer, det är vi tatuerare också. Har du andra funderingar över hur vi agerar under den rådande pandemin så skicka ett mejl till gamlaskolgatan@gmail.com så svarar vi där!

Ta hand om er!

Kategorier
Okategoriserade

Roliga nyheter!

Nästa vecka börjar Julia på studion! Hon har tatuerat sedan 2017 och gör de flesta motiv. För att boka tid, skicka mejl till julia@gamlaskolgatan.se ✌

Kategorier
Okategoriserade

Viktig info

Kategorier
Okategoriserade

Lina Bengtsson @dingdongdizeltattoo kommer och gästar!

Den 25-26 Mars kommer duktiga Lina från Bring It On Tattoos i Göteborg och gästar med kosmetisk tatuering på studion! Kontakta henne direkt för bokning och gör det tidigt innan tiderna tar slut!?

Instagram och FB: dingdongdizeltattoo

Mail: dingdongdizel@gmail.com 


Här är en presentation från henne:


Hejsan alla! 

Lina Bengtsson heter jag och är tatuerare på Bring it on Tattoos i Göteborg, och är även diplomerad för Kosmetisk tatuering eller Permanent Makeup(PMU) som det även kallas. 

Då PMU inte är något konstigare än en tatuering, så är det väldigt viktigt att man väljer sin PMU artist med omsorg. Alltid utbildad och med god kunskap inom tatuering. 

Jag är utbildad och diplomerad i 3D bryn med maskin, Eyeliner och Lipblush hos Skönhetskliniken i Göteborg. 

All PMU håller i 2-5 år(ibland längre) beroende på din hud, ålder och hur du tar hand om dina tatueringar vid läkning och efter. Hur utsatta de blir för sol utan solskydd t.ex. 

Jag använder endast svenska Bevaros pigment som är alla veganska, och en del helt organiska. De ändrar inte färg när de bleks och är godkända hos läkemedelsverket. 

All kosmetiskt tatuering anpassas ALLTID till dig som person med rätt färg, form, dina önskemål och vad som är möjligt att utföra. Du ska se naturligt vacker ut, utan att man tänker på att du är tatuerad. Det är alltid min ambition! 

Behandlingarna är inte så smärtsamma som man tror eller fått höra! 

För mera information ang någon behandling, tveka inte att kontakta mig via mail, Instagram, Facebook eller telefon. Enklast via någon typ av skriv form. 

Gå gärna in på min Instagram eller Facebook för att se mera bilder av min PMU! 

Alla priser är inklusive refill efter 6 veckor, som man gör för ett komplett slutresultat! Därför kan man dela upp betalningen på 2 mån om man önskar. 

PRISER:

3D BRYN(stråteknik) 3500kr (pensionärsrabatt vid 65 år, 10%, endast bryn)

LASHLINER(tatuering i franslinjen)2300kr

EYELINER(tat. i franslinjen ink på ögonlock med vinge) 2800kr

LIPLINER LIPBLUSH(läpplinje med inskuggning) 2800kr

LIPBLUSH LÄPPAR(fyllda tonade läppar) 3600kr


Hjärtligt välkomna! 


Instagram och FB: dingdongdizeltattoo

Mail: dingdongdizel@gmail.com 

Kategorier
Okategoriserade

Tävling på Instagram

Jag kör en tävling på Instagram där jag lottar ut ett presentkort på 2500 kr! Hitta @gamlaskolgatan där och var med och tävla ?

Lycka till!

Kategorier
Okategoriserade

Ledig plats på studion för piercing!

Som ni säkert har märkt så har det inte varit någon piercing det senaste. Magnus har beslutat sig för att sluta på studion. Jag önskar honom lycka till och han kommer vara saknad.

Men eftersom intresset för piercing ändå är såpass stort så söker jag nu någon som kan fortsätta med den verksamheten.

Det finns en heltidsplats på studion för en piercare! Att du är godkänd för F-skatt, har ett eget företag och goda hygienkunskaper är ett krav. Alternativa lösningar som halvtid/gästjobb är inte omöjligt. Piercingen sköts i ett eget rum och det finns mycket att göra och utveckla för någon som är driven och engagerad.
Skicka mejl med info till gamlaskolgatan@gmail.com vid intresse! Vi hörs!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.