Kategorier
Okategoriserade

Viktig info

Vi fortsätter med vårat hygientänk i den rådande pandemin och följer utvecklingen och såklart råden från FHM.

Vi har turen att fortsätta kunna ha öppet och vi har gjort så att det ska vara en så säker miljö som möjligt. Studion är fortsatt bara öppen för bokade kunder och vi vill även precis som tidigare att man kommer ensam till sin tatueringstid. Då är vi så få som möjligt i studion samtidigt och som mest 4 personer samtidigt.

Vi fortsätter även med lika goda hygienrutiner på studion som vi alltid har haft.

Var frisk och symtomfri när ni kommer, det är vi tatuerare också. Har du andra funderingar över hur vi agerar under den rådande pandemin så skicka ett mejl till gamlaskolgatan@gmail.com så svarar vi där!

Ta hand om er!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.