Lina Bengtsson @dingdongdizeltattoo kommer och gästar!

Den 25-26 Mars kommer duktiga Lina från Bring It On Tattoos i Göteborg och gästar med kosmetisk tatuering på studion! Kontakta henne direkt för bokning och gör det tidigt innan tiderna tar slut!😊

Instagram och FB: dingdongdizeltattoo

Mail: dingdongdizel@gmail.com 


Här är en presentation från henne:


Hejsan alla! 

Lina Bengtsson heter jag och är tatuerare på Bring it on Tattoos i Göteborg, och är även diplomerad för Kosmetisk tatuering eller Permanent Makeup(PMU) som det även kallas. 

Då PMU inte är något konstigare än en tatuering, så är det väldigt viktigt att man väljer sin PMU artist med omsorg. Alltid utbildad och med god kunskap inom tatuering. 

Jag är utbildad och diplomerad i 3D bryn med maskin, Eyeliner och Lipblush hos Skönhetskliniken i Göteborg. 

All PMU håller i 2-5 år(ibland längre) beroende på din hud, ålder och hur du tar hand om dina tatueringar vid läkning och efter. Hur utsatta de blir för sol utan solskydd t.ex. 

Jag använder endast svenska Bevaros pigment som är alla veganska, och en del helt organiska. De ändrar inte färg när de bleks och är godkända hos läkemedelsverket. 

All kosmetiskt tatuering anpassas ALLTID till dig som person med rätt färg, form, dina önskemål och vad som är möjligt att utföra. Du ska se naturligt vacker ut, utan att man tänker på att du är tatuerad. Det är alltid min ambition! 

Behandlingarna är inte så smärtsamma som man tror eller fått höra! 

För mera information ang någon behandling, tveka inte att kontakta mig via mail, Instagram, Facebook eller telefon. Enklast via någon typ av skriv form. 

Gå gärna in på min Instagram eller Facebook för att se mera bilder av min PMU! 

Alla priser är inklusive refill efter 6 veckor, som man gör för ett komplett slutresultat! Därför kan man dela upp betalningen på 2 mån om man önskar. 

PRISER:

3D BRYN(stråteknik) 3500kr (pensionärsrabatt vid 65 år, 10%, endast bryn)

LASHLINER(tatuering i franslinjen)2300kr

EYELINER(tat. i franslinjen ink på ögonlock med vinge) 2800kr

LIPLINER LIPBLUSH(läpplinje med inskuggning) 2800kr

LIPBLUSH LÄPPAR(fyllda tonade läppar) 3600kr


Hjärtligt välkomna! 


Instagram och FB: dingdongdizeltattoo

Mail: dingdongdizel@gmail.com 

Ledig plats på studion för piercing!

Som ni säkert har märkt så har det inte varit någon piercing det senaste. Magnus har beslutat sig för att sluta på studion. Jag önskar honom lycka till och han kommer vara saknad.

Men eftersom intresset för piercing ändå är såpass stort så söker jag nu någon som kan fortsätta med den verksamheten.

Det finns en heltidsplats på studion för en piercare! Att du är godkänd för F-skatt, har ett eget företag och goda hygienkunskaper är ett krav. Alternativa lösningar som halvtid/gästjobb är inte omöjligt. Piercingen sköts i ett eget rum och det finns mycket att göra och utveckla för någon som är driven och engagerad.
Skicka mejl med info till gamlaskolgatan@gmail.com vid intresse! Vi hörs!